Bistro Anno 1942 byder jer velkommen
Næste weekend med åbent i vores “pop-up bistro” er:
12. og 13. juli
Ring eller skriv til os for bordbestilling på 70 20 19 42
Ring eller skriv til os for bordbestilling på 70 20 19 42
Henrik er uddannet kok og sommelier. Han har haft restauranterne Horizonten og Brasserie 33 på Køge Havn, og er dermed et kendt ansigt blandt mange i området.
Henrik vil køre forsamlingshuset videre med private fester og mad ud af huset, men derudover har han planer om en række andre aktiviteter.
I det hele taget vil Henrik sætte fokus på lokale råvarer for eksempel fra William på Klippingegård, Østervang samt Nørbys grøntsager.
Forsamlingshuset, der ejes af en andelsforening, er opført i 1942 og moderniseret og udvidet flere gange gennem årene, således at det i dag rummer nogle af de største selskabslokaler på Stevns. Der er tre separate lokaler, som tilsammen kan rumme 250 spisende gæster.