Hold jeres fest eller arrangement hos os.
Vi hjælper med planlægning, og bestræber os på, at gøre det så let for jer som muligt.
Kontakt os for nærmere aftale
for nærmere aftale
Festen hos os
I Strøby Egede Forsamlingshus anno 1942 sætter vi i samarbejde med jer, rammerne for jeres fest. Vores lokaler passer til alle typer og størrelser af fester. Sammen med vores suveræne køkken og professionelle personale, er der sikkerhed for en vellykket og uforglemmelig fest.
Lokalerne er lyse og venlige med direkte adgang til terrasse.
Du/I er velkomne til en uforpligtende rundtur i forsamlingshuset, hvor du/I kan se lokalerne og få en snak om dit/jeres behov til jeres kommende fest/arrangement.
Vi glæder os til at byde jer indenfor i Strøby Egede Forsamlingshus anno 1942.
Se hvad vi tilbyder
Lad dig inspirere af vores forskellige retter, som kan sammensættes til den menu I ønsker.
Festpakker
Find den samlede pakke til din fest.
Festmenu som deleretter
Festmenu som deleretter er ”buffet” serveret ved bordet til en lidt mere afslappet stemning.
Middelhavsbuffet
Menuen med alt det vi kan lide fra de sydlige himmelstrøg.
Den grønne buffet
Vores vegetariske alternativ.
Natmad
Lidt at slutte festen af med.
Klassisk frokost
Alt fra sild til svinekam med sprød svær, en helt klassisk dansk frokost.
Brunch
Vores brunch serveres ved bordet som deleretter.
Nyd alt fra det nybagte surdejsbrød til stegt bacon og frisklavet røræg, alt serveret i et stille og roligt tempo.
Mindesammenkomst
Mindesammenkomsten kan være en god måde at samles på efter en begravelse eller bisættelse. Se her for forslag til mad og drikke.
Drikkevarer
Her finder du vores drikkevarer
Vores Lokaler
Her har du /I mulighed for at få en fornemmelse af forsamlingshuset og de dertil hørende lokaler.
Henrik er uddannet kok og sommelier. Han har haft restauranterne Horizonten og Brasserie 33 på Køge Havn, og er dermed et kendt ansigt blandt mange i området.
Henrik vil køre forsamlingshuset videre med private fester og mad ud af huset, men derudover har han planer om en række andre aktiviteter.
I det hele taget vil Henrik sætte fokus på lokale råvarer for eksempel fra William på Klippingegård, Østervang samt Nørbys grøntsager.
Forsamlingshuset, der ejes af en andelsforening, er opført i 1942 og moderniseret og udvidet flere gange gennem årene, således at det i dag rummer nogle af de største selskabslokaler på Stevns. Der er tre separate lokaler, som tilsammen kan rumme 250 spisende gæster.